Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer, fokker van de ODH

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT

EngeltjeFee's Engeltjes dekkingEngeltje

Fee & NashoFee's dekkingFee's echoFee's drachtFee's drachtkalenderJoyful Angels geboren

Feetje, opnieuw ietsje eerder loops dan verwacht, gaat het weer spannend maken! Want wanneer startte zij nu met haar loopsheid? Was die eerste druppel nu tijdens het logeren bij haar oom Davey gezien (zaterdag 29-11) of moeten we toch pas vanaf dinsdag 2 december gaan rekenen? Het is niet helemaal duidelijk, gezien haar gedrag gaan we uiteindelijk toch maar van dinsdag 2 december uit

Zaterdag 13 december 2014: BE JOYFUL.....

En zo vertrekken we met de 'Candlelight' muziek schallend door t autootje. Fee lekker languit achterin. In Joyful stemming komen we na een zeer vlotte rit bij Dekmeester Ton in Nunspeet aan.

Conny en Nasho staan ons verheugd op te wachten. Vandaag is Fee volgens de berekening of 15 of 12 dagen loops en gezien haar gedrag gaan we stiekem al van de 2de berekening uit. Want het staartje gaat nog niet vlot slagzij en ze laat wat voorzichtige belangstelling zien. Maar zodra het stel aan de muur staat is het meteen gepiept, zonder morren of wat dan ook staat het stel direct gekoppeld. Fee is zo ontspannen dat ze niet eens vast gehouden hoeft te worden. Als we na een minuut of 7 Nasho naast Fee willen parkeren laten ze beiden los. Lange koppeling was het dus niet, maar Joyful was ie wel!

Tijdens de koffie trakteert Ton op lekkere koeken en worden er weer kadootjes uitgewisseld. Fee heeft ineens de smaak te pakken en tortelt was af met Nasho! Wat een harmonie hebben ze samen, hoe Joyful is dit?! Kijk en geniet mee (met een fotoalbum van deze dekking onderaan de pagina)

 

 

Dekmeester Ton

Met een smile van oor tot oor keren we huiswaard, de Candlelight muziek voluit.....

Maandag 15 december: Vliegen we opnieuw laag naar Nunspeet. Als we bij Ton aan komen staat Conny al voor de deur. Meteen zodra Nasho de poort binnen komt staat Fee doodstil klaar, pontificaal met haar staart slagzij. Kom maar op jochie, ik heb er zin in! Duidelijk dus dat vandaag toch wel echt haar dag is. Fee springt weer op de bank en Nasho bedenkt zich geen moment. Snel samen van de bank af naar de muur, en daar 'hangen' de tortelduifjes in no time ruim een kwartier zonder enig probleem. Het gaat weer voorspoedig! Als de koffie er aan komt springt Fee weer op de bank (dat doet ze anders nooit.... de princes op de erwt heeft het hier helemaal gevonden!) en zo probeert ze Nasho opnieuw te verleiden. De liefde spat ervan af, wat is dit een ontzettend lief koppeltje. Heet dit niet JOY-riding met vreselijk veel JOY!?!

Opnieuw met dikke glim op het gezicht rijden we naar Wassenaar terug, zelfs de autoritjes gaan zeer voorspoedig

Woensdag 17 december: Mogen de tortelduifjes nog een keertje aan de bak. Nog steeds met de Shambhala op volle toeren racen we opnieuw naar Nunspeet en ondanks het regenachtige weertje hebben we toch weer een zeer vlotte reis. Conny is er nog niet, zij blijkt echt een Engeltje op haar schouder te dragen......... Want net als zij Nunspeet binnen rijdt, vliegen er precies voor haar 2 auto's boven op elkaar. De hele weg wordt afgesloten, Conny moet keren en omrijden, maar heeft Godzijdank zelf helemaal niets! Dank je wel Engelen en Shambhala!

Nasho weet exact wat er gaat gebeuren en sleurt haar zowat de poort door. Fee ligt op de bank te wachten..... ppfff t lijkt wel een romantische film....... Nasho komt haar netjes halen en zo staan de tortelduifjes weer een hele poos tegen de muur. Vandaag de langste koppeling, ze hebben weer goed hun best gedaan. Na koffie en koek en nog heel gezellig kletsen vertrekken we naar Vierhouten. Daar dineren we met een flinke proost op deze 3 prachtige dekkingen!

Dank je wel Dekmeester Ton voor je uitstekende begeleiding maar ook voor de gezelligheid! En Conny natuurlijk veel dank voor het gebruik van jouw Indian Boy Nasho!

 

 

Het aftellen is begonnen, als deze dekkingen echt geslaagd zijn dan verwachten we mogelijk pups met Valentijn, hoe Joyful is dat?

Half januari zullen we zeker weten of Fee drachtig is, dan volgt er uiteraard weer een drachtkalender en natuurlijk een drachtboek!

 

Klik op de collage hieronder voor het openen van de web-albums:

3de dekking, 3 x is scheepsrecht en opnieuw gaat het goed! Aftellen nuTweede dekking gaat nog mooier, wat een heerlijk stel samen. Zo lief voor elkaarFee wordt succesvol door Nasho gedekt. Wat zijn ze leuk samen!

 

 

Engeltjes globe

 

 

Terug naar bove

 

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT