WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPlanningNestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT

CoMys Jeheliël; Co-Migo's dek/drachtboek

AngelAikiFeeKarahCoco ChanelMystiqueMaine CoonsDe regenboogbrug

 

Onze Maine Coon Madame Coco Chanel is eind juni gedekt en drachtig van Maine Coon Sitomito Migo!

Hun kittens worden in de laatste week van augustus 2019 verwacht

Coco Chanel van Maboecoons

Cream Tabby blotched

Maine Coon

Coco X Migo

00-08-2019

Co-Migo's

B- Maine Coons

FIV & FeLV vrij

Sitomito Migo

Black Silver Tabby blotched white

Maine Coon

Precies op de dag dat eindelijk onze Cattery naam wordt geaccepteerd besluit Madame Coco weer krols te worden. Dit is ruim 8 maanden na het gebruik van de pil, en inmiddels ook Co haar 8e krolsheid. Da's toch geen toeval meer en daarom besluiten we hier gehoor aan te geven en haar weer bij dekkater Migo te laten logeren. Migo is ook de papa van Mystique

Co logeert enkele dagen bij Migo en er vinden een aantal dekkingen plaats. Als Co weer wordt opgehaald zijn ze super lief tegen elkaar en wil Migo haar eigenlijk niet laten gaan, wat is hij toch leuk!

Het aftellen is begonnen! Deze keer wel extra spannend, zal het allemaal wel goed gaan?

Foto album juni 2019: Co's logeerpartij bij Migo

 

Vanaf zaterdag 22-07 starten we met de 1e drachtweek, toen zijn nl de eerste dekkingen gehoord. Vóórdat Co naar Migo ging is ze gewogen, haar gewicht is 4100 gram. Na haar logeerpartij weegt madame 4000 gram en als ze op zaterdag 29-06, bij de start van week 2 weer wordt gewogen weegt ze weer 4100 gram. Op zaterdag 06-07, start van week 3 weegt madame zowaar 4300 gram en zijn er inmiddels grotere tepels zichtbaar!

1e & 2e wk

Zaterdag 13-07 is Co 3 weken drachtig (want daar gaan we nu wel van uit) en start week 4. Co slaapt en eet nog steeds veel. De groei zit er goed in, want als ze weer wordt gewogen weegt ze 4700 gram. Co is zeer aanhankelijk, volgt haar baasje doorlopend en zit ook heel veel in de achterkamer bij de PC. Als daar een mooie 'bevallingsdoos' wordt neer gezet keurt ze deze direct goed en komt er meteen niet meer uit......ze is super ZENN in de doos! Woensdag 17-7 gaan we naar onze DA Bernard, hij zal haar 'palperen' dwz proberen te voelen of en hoeveel vruchtjes hij voelt. En halleluja, onze Coco is echt drachtig, hij voelt enkele vruchtjes! Dit is een mooie bevestiging van wat we al dachten!

17-07

Foto album juni/juli 2019: B-dracht weken van Coco Chanel

 

 

Terug naar boven

 

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsKittensNestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT