Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer, fokker van de ODH

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT

EngeltjeAiki's Engeltjes week acht Engeltje

Aiki & BrandoAiki's dekkingAiki's echoAiki's drachtAiki's bezoekF-Engeltjes geboren

F-Engeltjes week 1Week 2Week 3 Week 4Week 5Week 6 Week 7Week 8 Week 9

Woendag 27 juni zijn al onze FEE-tjes precies 7 weken oud. De oren staan en hangen, er wordt voortdurend stuivertje gewisseld. Het rangorde spel gaat er steeds heftiger aan toe en er zit behoorlijk wat kracht op de kaken. Niets is meer veilig nu en in de tuin wordt onze grasmat vakkundig vernield. Week acht is alweer onze allerlaatste week met de FEE-tjes. Maar eigenlijk zijn er maar 3 FEE-tjes die ons in deze week gaan verlaten, de rest blijft door de grote vakantie toch nog een stukje langer...... boffen wij even! (of niet?) Dit wordt dus wel een hele lange week..... met uitloop in week 9?

Ook al duurt het wat langer, dit wordt toch wel weer de week van de tranen......of dat we niet genoeg vergoten hebben de afgelopen weken........ Zaterdag hebben we de socialisatie bij de Bosrand, zoals we bij elk nest steeds doen. Alle baasjes zijn aanwezig, da's toch wel heel bijzonder. In gedachten zijn wij ook bij Marianne, Jan en hun dochter Klaske, schoonzoon Henk en de kinderen, (ach daar komen de eerste tranen al) zij zouden er immers deze keer ook bij zijn. Het blijft pijn doen dat die kleine Fraciël-Frits ons veel te vroeg heeft verlaten!

Nu eerst maar weer even terug naar vandaag....... De tijd voor de portretjes is weer aangebroken en nu is het de allerlaaste keer dat ze op de bank mogen poseren. Zullen ze allemaal goed mee werken? Vandaag komt ook Liesbeth hier op bezoek. Liesbeth is honden gedragsdeskundige, en ze verzorgt altijd het gedragsonderdeel van de DHCN Aankeuring voor Fokgeschiktheid. Zo leuk dat ze tijd vrij maakt en even stiekem komt kijken naar de karaktertjes van onze FEE-tjes! Voor meer over Liesbeth, kijk op haar website: Kynologisch GedragsCentrum Delphi

Gelukkig werken de FEE-tjes vanmorgen goed mee. Zoals altijd spelen ze na het ontbijt de sterren van de hemel, om na een kleine 30 minuten aan hun schoonheidsslaapje te beginnen. En als de hele bubs ligt te dromen dan mogen ze op volgorde van geboorte weer één voor één op de bank plaats nemen. De meesten werken echt goed mee, sommigen zijn nog zo moe dat het hoofd wat zwaar is......... Toch maar doorzetten, want verder op de ochtend is er geen tijd meer voor portretjes. Intussen zijn ook de definitieve namen bekend en wij vinden het onwijs leuk dat een aantal hun eigen geboortenaam aan houden!

FEE-tjes Portretjes genomen op woensdag 27-06-2012, FEE-tjes zijn hier zeven weken oud: (We missen Fraciël nog steeds, en daarom staat hij er toch voor de laatste keer ook tussen!)

Fabriël, grauwe ODHpup van 7 wekenFurlac-Ferro, grauwe ODHpup van 7 wekenFaith, ODH teefje van 7 weken

Fabriël, gewicht: 5.500 gram; Furlac, gewicht: 5.200 gram; Faith, gewicht: 5.400 gram

Fraciël-Frits is niet meer onder ons, hij mocht maar 5 weken wordenFamiël, grauwe ODH reu van 7 wekenFanuël-Fee, grauw ODH teefje van 7 weken

Fraciël met 5 weken; Famiël, gewicht: 5.500 gram; Fanuël, gewicht: 5.500 gram

Farris, grauw ODH reutje van 7 wekenFromzon-Fay, grauw ODH teefje van 7 wekenFutiniël-Djessie, grauw ODH teefje van 7 weken

Farris, gewicht: 5.300 gram; Fromzon, gewicht: 5.200 gram; Futiniël, gewicht: 5.400 gram

Fuleriël-Nailah, grauw ODH teefje van 7 wekenAlle pups op de engelenverandaDe huiskamer van onze pups

Fuleriël, gewicht: 5.300 gram. Alle negen FEE-tjes zijn netjes een kilo zwaarder dan vorige week

Precies als de portretjes klaar zijn zwaait de poort open en komt Helma even langs. Gezellig samen een koffie op de Engelen veranda vinden de FEE-tjes leuk, maar wij ook!

Knuffelen met Helma 27-06 Krijg ik ook een knuffel van jou?

Als Helma is vertrokken arriveren Liesbeth en Els met heel veel spullen. Tjee, ze maken van onze tuin een waar 'speelgoed paradijs' voor de FEE-tjes! Na de koffie beginnen de dames meteen. Op volgorde van geboorte start Fabriël met zijn reisje door dit 'speel paradijs'. Het is leuk om te zien dat het ene FEE-tje blijft haken bij de eerste witte bordjes, die toch wel interessant zijn en daar dan ook meteen genoeg aan heeft. Terwijl weer andere FEE-tjes gewoon door hobbelen en alle attributen wel even belikken of beneuzen, vastpakken en of zelfs apporteren. Die kleine liefdevolle Faith spant de kroon, zij hobbelt zonder hapering zowaar de Puppy-tunnel door! Als alle FEE-tjes hebben laten zien hoe onbevangen en nieuwsgierig ze zijn, mogen ze allemaal tegelijk door dit Speelgoed paradijs hobbelen. En of ze dat leuk vinden! Els zet het hele gebeuren op de film, da's hartstikke leuk want op de foto's is niet echt veel te zien. Een aantal FEE-tjes gebruiken hun neusje uitstekend en vinden de jaszak van Liesbeth, waar snoepjes in zitten. We mogen weer trots zijn op onze Engeltjes, want Engeltjes zijn het zeker weten.! Het zijn stuk voor stuk onbevangen, nieuwsgierige, vrolijke en zeer sociale SUPER-pups. Ze zijn allemaal glansrijk geslaagd voor hun karaktertestjes! Je kan goed zien dat dit hele gebeuren veel indruk en inspanning heeft gegeven, want al snel vallen de FEE-tjes als een blok in slaap en dromen zowat de hele middag rond over deze ontzettend leuke ochtend! Liesbeth en Els, jullie onwijs bedankt voor hulp en gezelligheid!

Liesbeth tussen de pups, Els filmt 27-06 Liesbeth en Els van KGC Delphi

Voordat Liesbeth en Els weer vertrekken geeft Liesbeth nog even wat kleine tips over de Clicker, het apparaatje waar je echt leuk je pup mee kan trainen. Klik op de link en lees meer over clickertrainingen: Kynologisch GedragsCentrum Delphi: Clickertraining

Filmpjes Karaktertestjes, klik op de links: (helaas mist er een filmpje van Furlac apart, sorry Peter & Misha)

27-06-2012: Alle pups tegelijk los tussen de test attributen;

Nr. 01: Test van: Angel of Wassenaer's Fabriël; Nr. 03: Test van Angel of Wassenaer's Faith;

Nr. 05: Test van Angel of Wassenaer's Famiël; Nr. 06: Test van Angel of Wassenaer's Fanuël-Fee;

Nr. 07: Test van Angel of Wassenaer's Farris; Nr. 08: Test van Angel of Wassenaer's Fromzon-Fay;

Nr. 09: Test van Angel of Wassenaer's Futiniël-Djessie; Nr. 10: Test van Angel of Wassenaer's Fuleriël-Nailah

In de avond komen Kees, Buffy, Larissa en Nikita, baasjes van Aiki haar grauwe dochter Eudocia-Lizzy, het Super-girl pak van Angel ophalen. Lizzy wordt volgende maand gesteriliseerd en zo hebben ze meteen een mooi excuus om nog even te komen knuffelen. Lizzy en Sjaak zijn mee en gaan natuurlijk even op de kiek. Wat is Lizzy donker geworden zeg, je kan echt goed zien wie haar ouders zijn!

De hele familie op de kiek 27-06 Deja Vu natuurlijk weer

Donderdag 28 mei belooft het hoog-zomer te zijn! Het is in elk geval al warm als we op staan, warm en benauwd. De FEE-tjes rennen het poortje weer door, helelmaal blij dat ze de tuin in mogen. Ze hebben goed huis gehouden in hun Engelenslaapkamer. Het maar goed dat zij naar buiten kunnen, want met allemaal blije FEE-tjes om je heen kom je met geen mogelijkheid tot goed poetsen toe. Zonder springende FEE-tjes om je heen gaat het veel sneller en kan de Engelenslaapkamer weer spic en span gemaakt worden voor de nieuwe nacht. Buiten is er weer enerigie voor 9 en wordt er even flink gespeeld. Toch is nu al te merken dat ook de FEE-tjes het warm hebben. Na de koffie gaan Famiël en Fanuël even op stap. Zij mogen met De Grote Baas mee voor een bezoekje op zijn werk. Helemaal met de auto mee naar Noordwijk. Intussen is Misha gearriveerd. Hij komt nog even zijn Furlac knuffelen voordat hij naar Estonia vertrekt (en de socialisatie bij De Bosrand dus moet missen) De webmaster kan dus niet mee naar Noordwijk en zo worden er hier thuis weer heel wat foto's geschoten........

Famiël en Fanuël op stap 28-06 Misha en Furlac

Als de Grote Baas weer thuis komt kan hij vol trots vertellen dat beide FEE-tjes in de auto geen kik hebben gegeven. Maar op kantoor hebben ze wel een souveniertje achter gelaten...... 's Middags is er weer een Déjà VU, nu voor Lisette van 'onze' Baglis-Shamal. Lisette neemt haar zus Heleen ook weer mee, zij komen steevast bij elk nest wel even knuffelen, echt hartstikke leuk. En deze keer heeft de knuffelsessie een extra randje, want eigenlijk wilde Lisette er wel heel graag een wolfsgrauw meisje bij, een vriendinnetje voor Baglis-Shamal. Faith of Fuleriël zijn zeer in trek, maar.... het komt gewoon nog even niet zo uit. Beide meisjes worden eens extra geknuffeld. Het was weer heel gezellig, net of we verder gingen in ons boek. Echt leuk dat jullie weer langs kwamen dames!

Lisette met Fuleriël 28-06 Avondknuffels met Rob, Ria en Heidi

In de avond komen Rob en Ria onze FEE-tjes nog een keertje bewonderen voordat alles weer is vertrokken. En we boffen onwijs, want die hoosbuien met voorspelde onweer drijft keurig langs Wassenaar heen. Er vallen enkele spetters, maar dit mag de pret niet drukken. De heren zitten droog onder de kersenboom. En Ria zoekt even de Engelenveranda op. Ook niet verkeerd hoor. Dan komt ook Heidi nog even haar Farris knuffelen. Het wordt een ontzettend gezellige ontspannen avond en tot in de kleine uurtjes zitten we buiten tussen de FEE-tjes in. En zij vinden het ook heerlijk!

Vrijdag 29 juni staat er geen bezoek gepland en hebben we een rustdag...... Dit is eigenlijk ook de allerlaatste hele dag met alle FEE-tjes samen, want morgen gaat er al één FEE-tje mee na afloop van de socialisatiemiddag bij de Bosrand. Ondanks dat de buienrader gister nog wat motregen voorspelde hebben we een geweldige zomerse dag! Die pakken ze ons ook niet meer af. Er worden heel wat foto's geschoten...... Laat op de ochtend krijgen we toch Christophe en Else nog even op bezoek. Zij vieren hier volgende week hun verjaardag met BBQ in de tuin, tussen (dan nog) zes FEE-tjes in? En in de middag komt ook Mirjam nog even langs. Zo in het zonnetje in de tuin is het natuurlijk weer puur genieten geblazen

Christophe met Else komen spullen brengen maar ook even knuffelen 29-06 Daar is Mirjam nog even

Ook de FEE-tjes genieten natuurlijk steeds weer van al die aandacht, je word nu bijna letterlijk bestormd! Onze FEE-tjes groeien overigens hard, het lijkt wel of ze elke dag 'groter' en 'wijzer' worden. Ook hun uiterlijk verandert per dag. Fanuël lijkt ineens geen pupje meer, maar is al bijna een hangpootmug, zoals we onze herdertjes altijd noemen als alles uit verhouding is. En dan zien we dat Futiniël haar beide oren staan! Wat een grote oren heeft ze, het is wel duidelijk nu waarom zij altijd als eerste vooraan staat, zij hoort ALLES met die oren! LOL

Vrijheid in de tuin 29-06 Kijk, de oren staan echt!

Zaterdag 30 juni is de start van het allereerste afscheid....... ofdat onze FEE-tjes dit aanvoelen, want ruim vóór 7 uur zijn ze al wakker. Vroeg uit de veren dus, zo hebben we nog een lange ochtend samen met elkaar! Rond 2 uur in de middag komen alle nieuwe eigenaren van de FEE-tjes hier voor de socialisatie bij onze buren, Tuincentrum De Bosrand. En dan....... stroomt de Engelentuin vol met alle baasjes van onze FEE-tjes. Als iedereen koffie of wat dan ook heeft gehad lopen we gezamelijk over straat naar de buren toe

Feest in de engelenspeeltuin 30-06 Oh jeetje waar gaan zij toch naar toe met onze nakomelingen?

In de tuin is het echt feest, maar vinden Angel en Aiki het wel goed dat we allemaal vertrekken? Traditiegetrouw moet nu toch eerst elk FEE-tje met zijn nieuwe baasjes op de kiek. Op volgorde van geboorte:

Fabriël FurlacFaith

FamielFanuëlFarris

FromzonFutiniëlFuleriël

Zoals iedereen kan zien staan wijzelf ook op de kiek. Wij hebben nl. besloten om uit dit bijzondere nest een eigen FEE aan te houden. Dan hebben we hier dus oma Angel, dochter Aiki en kleindochter Fee (en zo kan Fee, zo lang ze leeft, hier ook waken over haar kleine broertje Fraciël-Frits. Is dat geen mooie gedachte?) Bij de Bosrand aangekomen wachten we allen op elkaar om zo gezamelijk naar binnen te gaan. Het is verbazingwekkend dat er bijna niet wordt gepiept of gehuild. De karaktertest had het al gezien, maar onze FEE-tjes laten opnieuw rustige, nieuwsgierige en makkelijke SUPER-PUPS zien! Het kabaal van voorbij rijdende vrachtauto's, de rammelende winkelwagentjes, de vele mensen, zelfs andere hondjes, het kan onze FEE-tjes niet deren! Zie korte filmpje van de FEE-tjes bij de Bosrand:

30-06-2012: FEE-tjes socialiseren bij De Bosrand

Socialiseren met ook een ander hondje 30-06 Groepsfoto

Natuurlijk maken we aan het eind van de rit ook weer een groepsfoto. En dan lopen we terug naar huis. In de Engelenspeeltuin vallen de meeste FEE-tjes direct in een diepe slaap, die hebben weer wat te verwerken. Wij bouwen verder met ons feestje. Heidi en Harry zijn zo lief om wijn en heerlijke vis mee te nemen, Anja brengt cupcakes mee (en een prachtige zelfgemaakte Engel, dank jullie wel lieve mensen) en zo komt niemand iets te kort en genieten we allen in het zonnetje na van onze FEE-tjes. Juist door jullie allemaal, jullie betrokkenheid, gezelligheid en liefde voor onze FEE-tjes wordt dit weer een onvergetelijke middag! Dank ook aan de weergoden, die ons opnieuw zeer goed gezind zijn!

Allemaal los achterin de tuin is ook feest 30-06 Het was een top middag

Ons feestje heeft wel een klein randje, want als Rolf en Nelleke vertrekken dan nemen ze meteen Futiniël-Djessie mee. Het eerste FEE-tje wat Wassenaar gaat verlaten. Aiki neemt nog eens goed afscheid van haar zeer donker grauwe meisje. Dag lieve Futiniël, wij wensen je heel veel liefde en geluk toe met je nieuwe baasjes en vriendjes daar in Hoogenweg! Je zal het goed krijgen met je vriendje Swift en vriendinnetje Nouk, beiden ook Oudduitse herders

Dag lieve mooie dochter van mij 30-06 Nelleke & Rolf vertrekken met Futiniël-Djessie naar Hoogenweg

Doordat ons feestje gewoon door gaat is er bijna geen tijd om te treuren...... 's Avonds laat krijgen we al bericht dat de reis uitstekend is verlopen en dat Djessie nu heerlijk ligt te slapen bij haar nieuwe vriendjes

Zondag 1 juli start wel heel vroeg. Als er buiten op straat ergens nog vóór 6 uur door enkele meiden wordt gegild (bar aan de andere kant van de straat) dan zijn ook onze FEE-tjes wakker en presteren zij het om ruim een uur lang met grote regelmaat te huilen...... zou er toch weer een FEE-tje zijn die zus Futiniël nu mist? De roedel gedraagt zich in elk geval onrustig, het zal me niets verbazen als het Fromzon is die haar zusje zo vreselijk mist. Die 2 speelden immers altijd samen. Vroeg uit de veren dus, die slaap halen we wel een andere keer in. En ja, ook werk aan de winkel want ons 'geitje' Fromzon klimt zomaar over het groene hekje van schapengaas heen..... Zo, ik ben aan de andere kant, krijg ik nu eten? Ton mag het wel extra vastzetten nu. We hebben nog maar 8 FEE-tjes en dat moet natuurlijk ook op de kiek, dus er wordt weer voldoende geschoten (Helaas blijk er een vlek op de lens te zitten). In de middag komt Jacky hier met hondenvriend Remon, haar ouders en neefje de FEE-tjes bewonderen. Jacky kennen de meeste DHCN wandelaars heel goed, want zij wandelt eigenlijk elke wandeling wel samen met Remon mee. Ze wil ooit nog eens zelf een ODH hebben, hè Jacky. En nu komt ze toch even onze FEE-tjes bekijken. Pups zijn altijd zo leuk. De FEE-tjes slapen de halve middag, maar Jacky weet ze weer mooi op de kiek te treffen, klik op de link voor het album: Pups knuffelen Angel of Wassenaer. Leuk dat jullie even langs kwamen Jacky!

Jacky en Remon komen de FEE-tjes bewonderen 01-07 En de FEE-tjes zijn echt niet eng voor kleine mannetjes

Maandag 2 juli is de eerste maandag van de nieuwe maand. Zou de sirene vandaag om 12 uur gaan loeien? Als ie het echt doet dan gaat het er hard aan toe, dat moet dan wel even vastgelegd worden. Dit wordt ook weer een dag van afscheid nemen. Maar van een echte uittocht is gelukkig nog geen sprake. Deze keer verloopt de uittocht wel heel gedoseerd. Vroeg in de middag zal de lieftallige Faith vertrekken en vroeg in de avond wordt ons meest blonde mannetje Farris opgehaald....... nog maar even niet aan denken! Maar...... echt rustig wordt het dan nog niet echt, want als zij zijn vertrokken dan hebben we nog altijd 6 FEE-tjes over. Pas eind van deze nieuwe week zijn dan Fabriël, Fromzon en Furlac aan de beurt. Voorlopig dus nog genoeg knuffel plezier hier. Het wordt overigens wel een spannende week ook. Want Angel's dochter Dabriël-Djingha is vanaf morgen uitgerekend! En zij gaat vast net zo een groot nest als haar mama krijgen, want in haar buik zijn toch mooi 9 ruggengraatjes geteld! Oh zo spannend, want de Hondvroedvrouw staat stand-by en mag dan weer aan het werk. Daar heb ik natuurlijk onwijs veel zin in. We realiseren ons wel dat onze FEE-tjes hier niet lang alleen gelaten kunnen worden en gelukkig wonen Petra en Rien redelijk in de buurt. Duimen jullie allemaal mee dat Djingha haar bevalling op een mooi tijdstip gaat plaats vinden en voorspoedig zal verlopen? Djingha is overigens te volgen bij ODH Kennel van de Seeduynen

Terug naar de orde van de dag. Onze FEE-tjes werden vanmorgen klokslag 6 uur toch even gehoord. Er moest er vast eentje een grote boodschap doen. Met tussenposen werd er af en toe even gehuild, ze willen gewoon naar buiten toe, maar het poortje zit natuurlijk nog dicht. Als om 7.30 het poortje open gaat zijn ze helemaal door het dolle. Er komt eten aan! Wat ik al eerder zei: Het zijn toch net mannen, de liefde gaat echt door de maag! LOL Ineens zie ik Fromzon zowaar het puppyhekje over komen, ze klimt er zo overheen! Wat een doerak is het toch, in de opwinding wil ze snel bij het eten zijn. We hebben de zon weer volop in de achtertuin dus eerst maar weer genieten voordat de middag begint........... En ja hoor, precies om 12 uur gaat dan echt die 12 uurs sirene hier en de FEE-tje schrikken best. Snel jezelf in veiligheid brengen op de Engelenveranda, zelfs het poortje proberen open te maken voor nog meer veiligheid, kijk maar mee met het filmpje:

02-07-2012: FEE-tjes en de 12 uur sirene

Toch is er ook mooie afleiding, wat weer helpt de angst te vergeten. Tijdens het geloei komt toevallig onze Christophe de tuin in om de tunnel brengen. Hij kon het moment niet beter inplannen. De angst is verdwenen en zowel Christophe als de tunnel zijn zeer ingeressant! Die tunnel moet natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden

Door de tunnel 02-07 Door de tunnel rennen

Vroeg in de middag wordt ons 'roze' meisje Faith door de hele familie opgehaald. Wat onwijs leuk dat precies nu haar beide oren staan. Net als zus Futiniël dus. En oh jeetje wat zullen we Faith-je ook missen. Slaat de twijfel opnieuw toe? Lange tijd is toch gedacht dat zij in Wassenaar zou blijven. Nee hoor, Faith mag echt mee en gaat in Mijdrecht wonen, met een aantal poezen. Lieve Faith, we wensen je heel veel liefde en geluk toe met je nieuwe baasjes! En dan hebben we nog maar zeven FEE-tjes over, de uittocht is echt aan de gang nu....... Het zonnetje schijnt volop, eigenlijk geen weer om te treuren....... De hele middag maar in de tuin zitten, zelfs Ton, die weer aan het werk was, heeft vrij genomen. Farris wordt eens extra geknuffeld want vroeg in de avond mag hij er aan geloven. Farris wordt opgehaald door Heidi en Harry. Hij zal niet alleen zijn maar krijgt daar poezenvriendjes en de hondenvriendjes Barvaux en Ilia. Lieve Farris, ook jou wensen we heel veel liefde en geluk toe!

Faith vertrekt naar Mijdrecht 02-07 Farris vertrekt naar Beinsdorp

Dinsdag 3 juli: Hebben we nog maar zes FEE-tjes over. En elke keer zeggen we het weer, wat een verschil is dit ineens! Onze zes overgebleven FEE-tjes laten zich vannacht maar ook vanochtend vroeg niet horen. Het blijft gewoon heerlijk lang stil. Tegen 8 uur krijgen ze hun ontbijt. Klim-geitje Fromzon weet nu precies hoe ze met haar achterpootjes moet klimmen en klimt dan in no time het puppyhekje over. Gelukkig gebeurt dit alleen in opwinding als het voerbakje voor haar staat en komt het nog niet in haar koppie op om zo (zonder reden) uit te breken. En de heren Fabriël en Furlac houden van de ruimte, want als we onze FEE-tjes terug de Engelentuin in roepen, dan draaien zij zich steevast vlak voor het hekje om, terug de vrijheid in. Het blijft een bijzonder nest, deze FEE-tjes. Intussen horen we dat zowel Faith als Farris goed zijn aangekomen. En ook Futiniël doet het geweldig in haar nieuwe huis. Zij is overigens te volgen op de website van: Huttens-moor met een filmpje Swift, Nouk & Djessie. Eind van de cohtend wordt er ineens hard bij onze buren 'De Bosrand', precies achter het houten hek gewerkt. Wat een herrie wordt er gemaakt zeg, het is bijna oorverdovend! Het kan onze FEE-tjes allemaal niet meer deren. Wel goed voor hun socialisatie natuurlijk. De Grote Baas heeft 's middags vrij genomen. Zo kan hij mooi een extra hok maken voor onze eigen Fee, die hier straks gaat blijven. Als hij van achter uit de tuin langs de Engelenspeeltuin loopt en op de boven veranda aan het werk is, zien we ineens een FEE-tje op de veranda, spelend en flink kwispelend met onze kater Sinjo! Tjee het is Fromzon, die zowaar over het hekje is geklommen, de Grote Baas achterna, zo het stenen trapje op. En toen kwam ze onze kater Sinjo tegen. Sinjo blijft doodstil zitten, er gebeurt verder niets en we nemen Fromzon weer mee terug naar haar broertjes en zusjes in de Engelenspeeltuin. Daarna maakt de Grote Baas toch maar een extra beveiliging bij het tussenhek, zodat onze FEE-tjes, mochten ze nog eens uitbreken, wel in de achtertuin blijven. Fanuël mag laat in de middag even mee naar de andere buren, de Shell pomp en de Auto wasstraat worden bezocht. Ze verblikt of verbloosd niet, echt mooi om te zien. En het rooster daar, daar hobbelt ze zonder hapering overheen!

Gevecht in de tunnel 03-07 Lekker samen in de schaduw onder tafel

Bij het avondeten zien we dat Fanuël de kunst van Fromzon heeft afgekeken. Ook zij klimt zowaar zomaar over het hekje heen. Toevallig is het toestel bij de hand en kan het zo op de kiek

Kijk, Fanuël klimt er over heen 03-07 We hebben klim geitjes hier

Morgen zijn al onze FEE-tjes allemaal precies 8 weken oud!

Normaliter eindigen we met week 8, maar omdat deze week nu wellicht wel heel heel lang wordt, starten we voor deze ene keer toch maar met F-Engeltjes Week 9

 

Klik op de collage's voor het openen van het web-album:

Met onze 6 in de tuinToen waren er nog 6 FEE-tjes

Farris vertrekt naar BeinsdorpToen waren er nog 7 FEE-tjesFaith vertrekt naar Mijdrecht

Met alle acht genieten in de ochtendKnuffelen met Jacky en Remon en familieEn toen hadden we nog maar 8 FEE-tjes over

En dan vertrekt ons eerste FEE-tje helemaal naar het hoge oostenSocialisatie is weer een groot succesAvond in de tuin

Middag in de tuinOchtend in de tuinAvondknuffels met Ria, Rob en Heidi

Deja vu met Lisette en HeleenKnuffelen met FurlacDéjà vu met Kees, Buffy, Larissa en Nikita

De karaktertjes worden even getestKnuffelen met HelmaF-Engeltjes portretjes week 8, onze FEE-tjes zijn 7 weken nu

 

Engeltjes globe

 

 

Terug naar bove

 

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT