Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer, fokker van de ODH

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT

EngeltjeAiki's Engeltjes dekkingEngeltje

Aiki & NashoAiki's dekkingAiki's echo Aiki's drachtAiki's drachtkalender

Het is woensdag 30 april 2014 (Koninginnedag, jawel) als Aiki met de nodige dromenvangers op zak naar Nunspeet af reist! Met de muziek van 'Spirit of Nature' op vol vermogen vliegen we laag... om tegelijk bij Dekmeester Ton aan te komen. Omdat het voor Indian Boy Nasho de eerste keer is hebben we weer voor Dekmeester Ton gekozen. (Inmiddels wel bekend in de hondenwereld en vooral in de ODH wereld) Onder zorgvuldige begeleiding is toch altijd prettiger! De tortelduifjes gedragen zich zeer respectvol naar elkaar toe en krijgen alle tijd elkaar het hof te maken, wat ze dan ook uitgebreid doen. Voor ons voelt dit al helemaal goed! Na de nodige 'droog-dekkingen' mogen de twee aan de muur, zoals we dat zeggen. Aiki met haar hoofd op schoot en Nasho erachter, Dekmeester Ton ertussen om mee te 'sturen'. Al bij de eerste poging staan ze samen direct gekoppeld

Goed zo, de minuten beginnen te tellen. De koppeling duurt niet heel lang, want als we proberen Nasho z'n voorpootjes naast Aiki te zetten dan laat Aiki los........

Onder het genot van een lekkere kop koffie kletsen we verder en tortelen de duifjes meteen weer een eind weg!

Lekker bakkie 30-04 Nog een lekker bakkie

Het is zo mooi om te zien hoe respectvol ze beiden met elkaar om gaan. Aiki heeft duidelijk nog niet genoeg gehad en biedt zich doorlopend aan, waar Nasho gretig gebruik van maakt. Intussen pakt Ton zijn kadootjes uit, toeval of niet, zonder het van elkaar te weten hadden we beiden wat voor hem meegenomen

Kijk, Ton met z'n kado'sEven oefenenElkaar koesteren

Na de nodige koffie gaan we opnieuw een poging wagen, beiden wederom tegen de muur. En ja hoor opnieuw komt het tot een mooie koppeling, welke toch echt langer duurt. Tjee daar wordt die Aiki zowaar 2 x gedekt!

Kopjes in loveZo trots op dit stelDromen, dromen en nog eens dromen

Dank je wel Ton, wat ging het er ontspannen aan toe en wat voelt deze dekking goed! Het genieten is begonnen en dromen doen we al volop!

Uch Uch met de wijsheid van een Indiaan heeft Nasho zijn Aiki gedekt

Met een dikke glim op het gezicht en de muziek natuurlijk opnieuw op vol vermogen keren we huiswaards. Joepie, Aiki is gedekt door haar Indian Boy Nasho!

Dank je wel Ton, maar ook Nasho en Conny bedankt!

 

Vrijdag 2 mei 2014 gaan we opnieuw op stap. Aiki heeft er zin in, ze biedt zich doorlopend aan! Deze keer is het wat drukker op de weg en hebben we helaas wat vertraging. Daardoor is Nasho al eerder op de plaats van bestemming en moet hij toch eventjes wachten. Ook dit gebeurt met de nodige rust maar als hij zijn Indian Lady Aiki ziet dan weet hij wel direct wat hij wil. Zonder nog veel voorspel mogen de tortelduifjes nu aan de muur om direct een prachtige rustige koppeling te krijgen welke ruim 20 minuten duurt. Kijk die ogen van Aiki....die ogen spreken echt hele boekdelen.......

Opnieuw een mooie koppelingBij Dekmeester Ton, Boxman PlazaKijk die ogen van Aiki

The making of..... het is weer gebeurd!

Keep on dreaming!Dromenvanger laat onze droom dromen..... en uitkomen......

Dromenvanger erboven...Nasho met tonHet cocoonen is begonnen!

Na deze mooie ontspannen dekking staat er weer een lekkere kop koffie klaar en hoe lief, deze keer tracteert Ton. De tortelduifjes kunnen elkaar nog steeds verdragen en liggen er samen gezellig bij. Wat gaan zij respectvol met elkaar om! Nasho inspecteert af en toe Boxman Plaza en Aiki lijkt nu al te cocoonen...... het is begonnen hè Aiki?!

Dromenvanger en een lekkere Indian Dream fles!Toppertjes zijn dit, onze Indian DreamMet een lekker taartje van Ton

Ode aan Dekmeester Ton! We hebben al wat dekkingen mee gemaakt en dit was opnieuw een hele mooie belevenis, met veel wijsheid en respect!

Uch Uch, ons dream team, wat een nestje gaat dit worden!

Dank jullie allen, het was weer een fantastisch moment

 

 

Hebben we deze zomer grauwe (en zwarte) pups in onze tuin?

Uch Uch, klinkt de roep van de Indiaan.... Toe maar Aiki!

Eind mei zullen we zeker weten of ook deze dekkingen weer geslaagd zijn

Als de natuur ons goed gezinds is, dan hopen wij dat we Aiki haar pups begin juli mogen verwelkomen, midden zomer van 2014!

 

 

 

Met liefde en respect, hier komen vast hele wijze rustige pups uit voort!

 

Klik op de collage hieronder voor het openen van de web-albums:

Tweede dekking van Aiki & Nasho bij dekmeester TonEerste dekking met Aiki & Nesho bij Dekmeester Ton

Eind april en begin mei 2014 wordt Aiki door Nasho gedekt!

 

Engeltjes globe

 

 

Terug naar bove

 

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT