Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer, fokker van de ODH

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT

EngeltjeAiki's Engeltjes echoEngeltje

Aiki & NashoAiki's dekkingAiki's echo Aiki's drachtAiki's drachtkalenderIndian Dreams geboren

I-Engeltjes week 1Week 2Week 3Week 4 Week 5Week 6 Week 7Week 8

Vrijdag 30 mei 2014......

Op 30 maart zien Aiki & Nasho elkaar voor het eerst, op 30 april mag Nasho zijn Aiki daadwerkelijk dekken....

Op 30 mei krijgt Aiki haar dracht echo, we weten dan al dat Aiki drachtig is, haar DA heeft immers 2 dagen hiervoor al via abdominale palpatie diverse embryo's gevoeld. Kijk hiervoor ook bij Aiki's dracht en Aiki's drachtkalender. De echo is gewoon de slagroom op de taart , misschien kunnen we een beetje mee tellen........ deze echo zal dus vast een flinke bevestiging zijn dat Aiki & Nasho samen onze Indianen droom laten uitkomen!

Dreaming of....

Vroeg in de middag worden we bij Dierenkliniek Leiden - Stevenshof verwacht.............

Conny, baasje van 'onze' Indian Boy Nasho komt helemaal uit Groningen om mee te genieten van deze echo, en de eerste tekenen van de nakomelingen van haar Nasho te aanschouwen. Hoe leuk is dat! We zetten Aiki eerst op de weegschaal, ze weegt 39,55 kg. De groeit zit er nu toch langzaam in. Dan nog even in 't wachtkamertje zitten, tot we geroepen worden. Aiki samen met Conny poseren. De mama van haar toekomstige pupje? En zonder de nodige zenuwen, want we weten immers al dat Aiki drachtig is! In de echokamer wordt Aiki netjes door Marie-José geschoren. Wel zo handig voor straks met de pups, hoeven zij niet meer door dat dikke bos haar op zoek naar de tepels, bovendien valt natuurlijk toch al een heleboel haar vanzelf uit. Het kan maar 'schoon' zijn. Met de gel op de buik zien we direct een pupje in beeld floepen! Ja hoor, duidelijk zichtbaar. Marie-José legt uit:Kijk deze ligt op de rug, pootjes omhoog, kopje rechts! Hoe mooi om te zien, hoe duidelijk ook! We gaan proberen te tellen. (Zie Aiki's drachtkalender voor uitleg met foto van de 2 baarmoederhoorns) In de ene hoorn floepen er zo 4 pupjes in beeld, in de andere hoorn zien we duidelijk 3 pupjes zitten, een 4de pupje lijkt verstopt, zit die er nu wel of niet? Marie-José schat het aantal pups van Aiki dus op 7 of 8! (maar gezien haar grote nesten kunnen het er ook best weer 10 zijn)

Terug in de auto

We gaan afwachten wat het deze keer gaat worden. Bij Aiki haar FEE-tjes werden er 5 pups gezien (niet hier in Leiden, maar in A'dam) Mevrouw kreeg er 10! Bij Aiki haar Grizzly's, wel hier in Dierenkliniek Leiden - Stevenshof en ook geteld door Marie-José, zagen we zo 5 pups in de ene hoorn en toch ook nog een aantal in die andere hoorn, mevrouw kreeg zowaar 11 pups! En nu tellen we samen tot hooguit 8. Jullie moeten weten dat dit stiekem al onze wens was, hier zijn we echt onwijs blij mee. Ietsje minder pups, is ietje minder zorgen, ietsje leuker voor ons maar zeker ook voor Aiki. Haar allerlaatste nestje, waar we intens van willen genieten!

Terug naar huis met opnieuw een dikke glim op ons gezicht. Dat Nasho en Aiki papa en mama gingen worden wisten we al, maar dat we nu ook een schatting van het aantal hebben blijft bijzonder!

Angel wordt zowaar 2 x oma!Aiki is helemaal blij, nu weten we het zeker!

Feestje dus met taart en een bruisend glas wijn! PROOST op Indian Dreams!

PROOST!Merci a tous!

En niet alleen hier is het feest, want we horen vandaag ook dat Aiki haar halfbroer & Angel haar zoon Bath Kol-Kommissar Derrick papa gaat worden! Hoe leuk is dat!

Ugh, ugh, Indiaantjes in aantocht! Aiki is drachtig van haar Indian Boy Nasho!!

PS: Ook Conny heeft een mooi verslag gemaakt, kijk op de website van Nasho (www.Yonino.nl) voor nog meer!

 

Klik op de desbetreffende collage's hieronder voor het openen van het web-album:

Dracht echo van Aiki, samen met Conny, baasjes van Nasho

Filmpje: 30-05-2014; Aiki droomt hardop haar Indian Dream!

Engeltjes globe

 

 

Terug naar bove

 

WelkomOver onsOnze dierenNieuwsPuppy'sOnze ODH NestjesHondenvroedvrouwGastenboekFotoalbumLinksMajs SPIRIT